TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä

Oy Raisoft LTD
Y-tunnus: 1615982-5
https://www.raisoft.com
Vaasantie 6 (iPark)
67100 Kokkola
Puhelin 0207 789567

Tietosuojavastaava

Peter Jansson
puh. 040 8214130
[email protected]

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkuuksien ja sopimussuhteiden hoitamiseen. Tiedot olemme saaneet asiakasyrityksistä ja -yhteisöistä tai rekisteröidyltä itseltään.
Henkilötiedot, jotka keräämme ovat:
- nimi
- osoitetiedot
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite
- tehtävänimike

Kotisivuillamme keräämme uutiskirjeen tilaajistamme sähköpostiosoitteen, johon lähetämme uutiskirjeen.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, jotka työtehtäviensä puolesta niitä tarvitsevat. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Henkilötietojen siirto kolmanteen maahan

Henkilötietoja ei siirretä EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle, vaan käsittelemme niitä ainoastaan EU-alueella.

Säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja (a) niin kauan kuin se on henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta tarpeellista tai (b) noudattaaksemme sopimusvelvoitteitamme sekä lakisääteisiä velvollisuuksiamme.

Rekisteröidyn oikeudet

Tietosuojalainsäädäntö takaa rekisteröidylle oikeuksia, jotka on kuvattu alempana. Nämä oikeudet vahvistavat yksityisyydensuojaa ja antavat mahdollisuuden kontrolloida omien henkilötietojen käsittelyä.
- oikeus saada pääsy henkilötietoihin
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus tietojen poistamiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen
- vastustamisoikeus
- oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Yllä olevien oikeuksien käyttämiseen tulee ottaa yhteys rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön puhelimitse tai sähköpostitse.

- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittelyssä on loukattu tietosuojalainsäädäntöön ja erityisesti tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksiasi, voit tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Henkilötietojen tietoturva

Henkilötiedot tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu asiattomalta käytöltä. Tietokantaan on pääsy vain henkilöillä, jotka työtehtäviensä puolesta sitä tarvitsevat. Tietojen asianmukainen suojaaminen hoidetaan salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla.

Tietoa evästeistä

"Eväste" on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selain asentaa tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivuilla. Selaimesi lähettää vierailustasi tietoja verkkosivustolle, kun käyt verkkosivulla uudelleen.

Jokainen eväste on asennettu erikseen kullekin päätelaitteelle ja evästeitä voi lukea vain evästeen asentama palvelin. Koska eväste on sidottu selaimeen, evästeiden hallintaan liittyvät valintasi koskevat vain jokaista erillistä selainta. Eväste ei hallitse ohjelmistoa, eikä sitä voi käyttää virusten tai muiden haittaohjelmien välineenä eikä se voi vahingoittaa tiedostojen päätelaitetta. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkästään evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla.

Käytämme Google Analyticsia verkkosivustollamme, jotta voimme seurata ja analysoida, miten sivuston vierailijat käyttävät verkkosivustoa. Google Analytics on Google Inc.:n tarjoama web-analyysipalvelu, joka toimii evästeiden avulla. Huomaa, että Googlen ehtoja sovelletaan Googleen asennettuihin evästeisiin. Lisätietoja Googlen ehtoista on osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Voit estää Google Analyticsin käytön päätteessäsi käytön lataamalla ja ottamalla käyttöön Google Analytics Opt-out Browser Add-on -vaihtoehdon tästä linkistä. Huomaa, että jos päätät estää Google Analyticsin käytön, poistat samalla osan verkkopalvelumme toimivuudesta ja se voi vaikuttaa sivustosi käyttöön ja estää sen ominaisuuksien ja toimintojen toimivuutta.